Om Oss

Sweoptim AB grundades 2021 av Gadar Hussein för att bedriva teknisk konsultverksamhet. 

Bakom Sweoptim står vårt dedikerade och erfarna team av specialister. Med en djup förståelse för energi, processer och hållbarhet, bred kompetens och mångårig erfarenhet är vi redo att ta itu med utmaningarna i dagens snabbrörliga och krävande marknad.


Vi verkar inom Petrokemi, Energi, Massa- & Pappersindustrin samt inom fastighetssektorn.

Gadar Hussein

VD & Region Syd

Har erfarenhet av att arbeta inom process- och energiindustrin. Skicklig inom processteknik, teamledarskap, processoptimering, data och processanalys. Yrkeserfarenhet inom massa- & papper, fjärrkylasystem samt petrokemi.


Har en civilingenjörsexamen inom energiteknik.


Gadar.Hussein(a)sweoptim.se

073 709 53 16

Gomil Hussein

Region Nord

Har erfarenhet av att arbeta inom fastighetsbranschen och teknisk konsultverksamhet. Skicklig inom energieffektivisering och optimering, VVS- & kylsystem, fastighetsautomation samt laddinfrastruktur. Yrkeserfarenhet inom kraftledningsbranschen, VVS-konsult samt teknisk fastighetsförvaltning.


Har en högskoleingenjörsexamen inom energiteknik samt är certifierad energiexpert (K) enligt KIWA.


Gomil.Hussein(a)sweoptim.se

076 809 84 42

Vår Vision

Vårt arbete drivs av en övergripande vision om en mer hållbar och grönt inriktad framtid. Genom att integrera modern teknik, dataanalys och innovativa metoder, strävar vi efter att optimera energiflöden och processer, samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön. Vårt motto, "Optimerar för en hållbar framtid", är mer än bara ord – det är vår grundläggande filosofi.

Sweoptim AB

Copyright © Alla rättigheter förbehållna